Smakprov

Här kommer ett smakprov sen helgen.. Jag & Louise som dansar på maran



 PUBLICERAT:  2009-10-29 @ 12:26:37  KATEGORI: Hudiksvall | 2 Kommentarer

Dehär med hemlängtan

Hemlängtan är en otroligt jobbig känsla & den befinner sig nu i min kropp. Det började väl egentligen redan när jag stängde dörren om mig i söndags. Vet inte om tårarna börjat rinna innan jag gick, men dom rann verkligen när jag gick till bilen.. Hua! Känslan är fortfarande kvar men jag hoppas det släpper snart.. Som mamma skrev, när jag kommit igång att jobba & kommit in i vardagen, men det är som sagt inte för evigt (mamma igen). Något som förhoppningsvis kan "bota" de hela är en mysig helg med Steven i Oslo, vi ska gå på Smugets dinnershow, middag & underhållning.

Idag hade jag träning med instruktör på Centrum trim & hälsa. Det gick bra men jag känner redan av en fruktansvärd träningsvärk!! Imorgon ska jag gå på ett danspass inspirerat av hip hop & street. Ska bli spännande & även om jag vart i Norge i över 1 år så är jag lite nervös för norskan + att det är evigheter sen jag var på pass.... Ni får en resumé sen!

Nu är det dags att krypa ner med min älskling. Ska bli skönt i en varm säng..



 PUBLICERAT:  2009-10-28 @ 00:03:25  KATEGORI: Tankar | 0 Kommentarer

Magisk helg!

Jag är tillbaka i Tönsberg efter en magisk hela hemma i min hemstad! Myst med familjen, fått goda middagar, blivit bortskämd, fått presenter, sett dansuppvisning, haft egentid med dom jag älskar, dansat både fredag & lördag i sammanlagt 15h! Längtar redan tillbaka & till nästa mara.. (Rotan maran?!) Har hittat nya vänner, dansat med massa nya härliga människor, fått en insikt i livet & vart helt omsluten av kärlek en hel helg... Det kommer mer ord & bilder. Vill bara tacka allt som gjort min helg till något underbart!

KÄRLEK!

 PUBLICERAT:  2009-10-26 @ 12:26:14  KATEGORI: Hudiksvall | 1 Kommentarer

Helgen som försvann fort..

Har haft en bra helg! I fredags hände inget speciellt vad jag minns, hemmamys & idol.. Lördag jobbade jag med ett härligt gäng på mester grön, gick kanonfort dagen & vi sålde massa! Köpte hem 2st doftrankor till vardagsrummet & en vit orkidé till höga vasen som vi har i vardagsrummet, blev kanon. Nu måste jag bara komma ihåg orkidéjord imorgon då jag ska jobba igen. På kvällen kom det en del folk & vi spelade spel & mös, verkligen supermysigt. Efter det blev Per Eivind & jag sugen på att gå ut & bestämde oss för en nykter tur. Vi dansade så svetten bokstavligen rann av oss! Phua! Söndagen blev kort då vi vaknade kl 13.30 (!!!) kändes som jag sovit bort hela dagen & jag kom aldrig igång med något. Köttbullar, hemmagjord potatismos & brunsås blev det till middag & sen en dålig film med älsklingen.

Idag är det måndag & jag är så glad att det är en kort vecka :) Har gått bra på jobbet & sen var jag på stan en sväng & sen ordnade jag träningskort + körde ett pass. GUD så UNDERBART det var!! Nästa tisdag har jag träning med en instruktör, blir nice det! Nu ska mage, rumpa & lår BORT och jag ska jobba för att stärka upp min klena rygg.

Är lite orolig för Skrot som knappt äter något, har morot, sallad & hårdbröd, som annars är slut på en gång, men hon har inte rört något på hela dagen! Mamma ska ringa & rådgöra med veterinär imorgon, kanske blir ett besök dit innan Hudikresan... Hua, min sötnos

Ha en fin kväll! Jag ska nu äta en sen middag & se på tv. Hemma själv då Steven är hos en kompis, skönt med lugn & ro :)


Bjuder på en charmig bild från Malta ;)

 PUBLICERAT:  2009-10-19 @ 20:00:27  KATEGORI: Vardagen | 2 Kommentarer

Fredag!

Äntligen är fredagen här :) och jag måste bara tjata lite om Hudik, om en vecka har jag väl precis vaknat & planerar dagen. Kvällen blir det iaf dans för hela slanten & jag får reda på mammas överraskning till mig! Spännande! Igår på jobbet var det sjukt jobbigt, var helt slut när jag kom hem vilket har resulterat i att jag sov länge idag & inte kommer hinna med något, tar bussen till jobbet om 20 minuter. Fredagar är så bra, när vi jobbar kväll är det från 11-17.30, kortdag eftersom jag jobbar 30min längre de andra dagarna :) Kvällen bjuder på Idol & en Svensk kille som jag träffade på jobbet igår kommer hem till oss för att umgås. Han bor ensam här i Tönsberg & bor på hotell... Dyrt! Han & Steven har musiken som gemensamt intresse så kan hända att det blir mycket snack om det ikväll. Richard & Frida kommer också, hoppas på en trevlig kväll!

Transport till flygplatsen på torsdag har vart lite krångligt då första bussen från Tönsberg inte hinner fram i tid så många alternativ har vart uppe, allt från att tillbringa några timmar på flygplatsen men det känns inte så lockande, då kommer jag vara TRÖTT då jag kommer hem, eller sova hos någon i Oslo men det insåg jag skulle bara bli jobbigt eftersom flyget går redan 7.45 & jag måste lämna Oslo bra mycket tidigare. Så min räddning kom häromdagen, ett flygblad har landat i brevlådan. Flygtaxi Oslo/Gardemon, det är lite dyrt, men så värt det för att vara redo & pigg för en torsdag hemma. 400kr för att köra mig dit. Vilket nog är ganska bra då det är en bit!

Dags att bege sig till jobbet :) Ha en fin dag & Hudik, vi ses snart!



Jag & Per Eivind som hade en otrolig trevlig lunch igår!! :) Var han inte läcker med sin peruk?!

 PUBLICERAT:  2009-10-16 @ 09:56:57  KATEGORI: Norge | 0 Kommentarer

VardagsOnsdagsSol

Onsdag var det nu, halvvägs genom arbetsveckan är vi snart & imorgon är det 1vecka tills jag är hemma i Hudik! Vad underbart det ska bli :) Tänkte ta & visa att jag i måndags köpte de första tulpanerna, är inte det lite tidigt? Men dom står nu & pryder vårat köksbord. Idag är det sol i Tönsberg igen så jag & Skruttan ska ta med borste & klotång ut för att göra henne lite fin.. Sen ska jag sortera & rensa lite här hemma. Vi ska nämligen kasta ut den rangliga garderoben som står i sovrummet. Istället för den kommer det en IKEA hylla med 4 hyllplan, i 2 av dom kommer det skåpdörrar för förvaring av sängkläder. Kommer bli snyggt! Ska städa ihop här under veckan & det kommer snart komma bilder på lägenheten :)




Ha en fin dag!

 PUBLICERAT:  2009-10-14 @ 12:09:01  KATEGORI: Vardagen | 1 Kommentarer

Måndag

Så var måndagen här, helgen är över. Har haft en kanonhelg! I fredags blev det inhandlingar inför lördagens fest & några timmars jobb på mester grön efter jag slutat på Unitor. Lördagen bjöd på en skön sovmorgon & städning/pyntning av lägenheten innan det började dra ihop sig för festligehter. Jag hade som sagt disco som tema på festen & även om inte alla hade klätt ut sig blev det kanontrevligt :) Hade en superskoj kväll. Ut på krogen kom jag också, så skönt att visa upp legget. Dock blev det en tråkig insident då Rebecca som inte är 20 blev tagen av en av vakterna för falskt legg... Men för övrigt- kanon!

Igår var det städning & sen mös jag på soffan heeela dagen med "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" läste hela i ett svep! Så är det med mig och böcker, jag kan inte sluta läsa förrnst jag är klar! Steven var ca 2meter ifrån mig & åstakom ett skrivbord under dagen. Han har köpt en del ikea hyllor & fixade ihop sitt eget skrivbord, blev kanonbra!

Idag har jag haft en lugn morgon. Plockat lite, ätit frukost och så.. Sen har dom vart & bytt elmätare hos oss så nu slipper vi läsa av den! Ska iväg & handla lite nu & sen börjar det bli dags för att ta bussen till jobbet. Kvällsvecka på Unitor igen. Räknar också ner till Hudikresan, inte långt kvar nu.....

Ha en fin dag!

Några bilder sen i lördags, nu ser ni hur jag blev i håret, klippte mig nu i veckan, behövs bara en cool färgning på de så...


Jag med Maris brillor :)


Per Morten & Zehra


Skrot var med och ordnade med ballongerna innan!


 PUBLICERAT:  2009-10-12 @ 12:48:36  KATEGORI: Norge | 5 Kommentarer

Bursdagsgåve

Det har vart många som frågat vad jag önskar mig tills på lördag då jag ska ha min fest. Har svarat att jag inte vill ha något men många fortsätter fråga så här kommer en liten lista...

Eftersom jag är en lila & brun "person" så uppskattas det mesta inom dom färgerna.

* Sjalar, älskar dom, eller är galen enligt Steven. I höstiga färger då det utbudet är litet.
* Berlocker till mitt armband. Det är små smycken med ett spänne på, finns i guldsmeder, på Glitter mm
* Blommor.. Även om jag är utbildad florist så vill jag ha dom.. (Jobbar inte på Mester Grön imorgon)
* Smycken över huvud taget, har fastnat för armband & jag har hål i öronen, annars är långa halsband något
* Rött med vita prickar är också jag i ett nötskal. Har fastnat för ett par temuggar med handtag på Åhlens
* Kläder är väl alltid populärt.. Det förrådet är nämligen lite tråkigt just nu...


Så nu hoppas jag att ni som efterlyst dethär är lite "mättade" :)

Nu ska jag handla till morgondagens fest, äta något & bege mig till Mester grön för några timmars jobb!


 PUBLICERAT:  2009-10-09 @ 14:41:26  KATEGORI: Tips | 1 Kommentarer

Födelsedag!

Idag fyller jag 20 år! Äntligen, har väntat länge på denhär dagen.. Den började med frukost tillsammans med Steven, han hade även köpt tårta så det blev en liten bit av den också.. Sen massa grattis på jobbet & jag har bjudit dom på kladdkaka & glass idag- det var mycket populärt. Dom "har inte" kladdkaka här så kul att bjuda på något "nytt" :) Nu sitter jag hemma & jag har precis köpt ett objektiv till min kamera, min egen födelsedagspresent. Hoppas jag blir nöjd! Ett begagnat blev det men lite använt. Vid 19 ska Steven & jag ut & äta på Haveriet, ska bli mysig. Men funderar på en powernap nu innan vi ska gå. Det tar på krafterna att fylla år :)

Lite mer firning blir det på lördag då jag ska ha discofest här hemma & självklart när jag kommer hem till Hudik. Då blir det dans, familjemys & träff av vänner. Längtar!!!!!

En liten update: Ösnkar en kommentar av alla som läser min blogg. Så nyfiken på vilka som läser den, någon gång ibland eller regelbundet :)

Ha en fin dag!



 PUBLICERAT:  2009-10-05 @ 17:57:15  KATEGORI: Norge | 7 Kommentarer

Ny dag, nya tag

Torsdag, vart tog denhär veckan vägen? Idag har jag gjort mig av med alla mina sms, hade  strax under 100 gamla sms som jag bara raderade, alla på en gång. Bort med massa gamla energier! Ska äta frukost nu efter en rejäl sovmorgon. Sen pyssla lite & 14.40 tar jag bussen till jobbet. Ska bli skönt att jobba, vill inte vara hemma EN dag till! Inte helt frisk men tänkte härda ut dehär dagarna ändå!



Kalla höstdagar som dessa kan man verkligen längta tillbaka till Malta.......

 PUBLICERAT:  2009-10-01 @ 10:11:43  KATEGORI: Vardagen | 3 Kommentarer


Jag heter Emma och bor Tønsberg där jag hittat min kärlek Steven. I denhär bloggen kommer det skrivas om min vardag med jobb, blommor, vänner, drömmar och visioner.. Bättre än så kommer det inte bli, enjoy!
RSS 2.0