Gästerna har åkt..

Det var ett kanondygn när pappa och Ingemor var här. I fredags var vi ut och åt på Haveriet nere på bryggan, ett underbart ställe med otroligt god mat och service. Pappa var så nöjd att han beslutade att jag och Steven ska få ut och äta där när jag fyller 20år så vi fick presentkort!

På lördagen var vi uppe i tid och planerade dagen under frukost, en tur till Världens ände och sen en visning på stan. Bilderna får visa resten. Våran frys och alkoholförrådet är nu också väl fyllt....! Tack för allt och det var underbart att ni kom!! :)


Jag har förresten färgat håret och klippt till det lite!

Pappa glad i hågen på väg till Världens ände med min och Ingemors väska på axeln!





Njut av livet och värna om allt det du bryr dig om!

 PUBLICERAT:  2009-08-30 @ 19:12:14  KATEGORI: Norge | 2 Kommentarer

Tävlingsdags!

På http://modeflickan.se pågår det en tävling som jag är med i, var med och tävla om denhär snygga kjolen du också! Jag hoppas på att vinna den så jag kan ha den på Unitors personalfest! Spännande för dehär är första gången jag är med i en tävling där man kan vinna kläder, alltid kul att testa :)





1. Kopiera bilden och spelreglerna, skriv om den i din blogg och länka till Modeflickan.se.

2. Gå in på bloggen Definition of Perfection på Modeflickan.se och lämna en kommentar om:
a. Vad du har för intryck av bloggen
b. Varför just du förtjänar att vinna kjolen.

Vinnaren är den som skrivit den roligaste kommentaren.




 PUBLICERAT:  2009-08-30 @ 17:20:36  KATEGORI: Tips | 0 Kommentarer

Gäster på Övre langgate 8

Imorgon kommer pappa och ingemor och hälsar på mig och Steven. Det ska bli superkul och jag har längtat hela veckan. Konstigt nog har jobbveckan gått så fort att jag inte han reagera att det redan är slut! Anländan är planerad till 16.30 och dom sover över 1 natt som det ser ut. Det blir en del besök i Tönsberg och runt om, middag på brygga imorgon. Spännande att visa dom en del av min och Stevens vardag :)



*Tönsbergs brygga, där alla uteställen är och båtar är, superfint och i bakgrunden är Slottsfjället!

 PUBLICERAT:  2009-08-27 @ 21:13:46  KATEGORI: Norge | 0 Kommentarer

Smoothie

För någon vecka sen införskaffde jag och Steven en mixer, i den har det lagats smoothies under en stund. Idag blev det en kanongod!!

1½dl Blåbär drickyoghurt
½ burk ananas
1dl frusna hallon
2 isbitar

+massa fart på mixern, kallt glas och matchande sugrör!





Kram

 PUBLICERAT:  2009-08-25 @ 18:35:10  KATEGORI: Tips | 0 Kommentarer

Rosa hellikopter

I livet just nu känns det lite som att sitta i en rosa hellikopter och se ut över molnen, känner mig lycklig och nöjd med livet! Det har börjat skramla lite i kassan, pengar börjar komma in till min och Hannas resa till Nya Zeeland som ser ut att gå av stapeln efter jul och nyår, alltså 3veckor i januari. Nästa helg kommer pappa och Ingemor på besök och det ska bli totalt underbart, vi ska verkligen kosa oss och njuta av deras sällskap :) Det blir nog en tur ut till klassiska "världens ände", middag nere vid bryggan, visning av staden och lägenheten. Dom ska helt enkelt bjudas på en blick av min och Stevens lilla vardag i Tönsberg.

Igår hade vi också inflyttningsfest/födelsedagsfest (Steven fyllde 24 i onsdags) en mycket trevlig tillställning. Många som hört av sig idag och sagt att dom hade de riktigt kul, vilket gör de bara ännu bättre. Antar att det också börjar bli dags att lägga ut bilder på våran lägenhet, vi har ju faktiskt kommit i ganska bra ordning! Bara småsaker som blommor, sofföverdrag från hyresvärden, någon lampa och så..

Håller även på med lite pyssel, köpte en ram, en gammal ram, lite surrealistisk romantisk och gammeldags känsla i rosa/grön/kreme och guld. Det ska bli en hemmagjord anslagstavla. Dock fajtas Steven och jag fortfarande om en sak, jag vill ha en svart "kritbakkrund" medans han vill mer ha whitebord, men det blir nog så, mitt pyssel, mitt val :) det kommer iaf bli kul att prova på något kul!

Ha de fint, kram

 PUBLICERAT:  2009-08-22 @ 21:15:16  KATEGORI: Norge | 0 Kommentarer

En ny våning!

Min Skotis har fått en ny våning, en hörnbur med svart botten och ett litet, litet bo där hon tycker det är otroligt spännande att trycka in sig :) Jag har även börjat med ett nytt strö som är jättebra, ska ta kort på allt samman sen och även lite på gull-tjejen själv! Här kommer en bild på buren som jag hittat på en hemsida



Är det inte lyxigt så säg?! Men så är de ju så att den bästa förtjänar det allra bästa!

 PUBLICERAT:  2009-08-10 @ 21:57:43  KATEGORI: Skruttan | 0 Kommentarer

Det hade kunnat sluta riktigt illa!

Igår var jag på inflyttningsfest hos en jobbarkompis. Gick dit med en annan jobbarkompis, Bethy och hade en otroligt trevlig kväll. En liten fest med massa nya människor att träffa och prata med. Jag hade bara med mig en flaska vin och drack knappt hela den och sen var jag med när Bethy blandade en drink och jag fick en lika som henne.. Fram emot halv 1 bestämmer vi oss för att dra ner på byn och fortsätta kvällen där, på vägen ner träffar jag Sarah och Alex som säger att jag är ganska packad och frågar vad jag druckit, jag säger ju som det är men dom tror knappast på mig... Iaf så kommer jag in på byn, vilket är nästan första gången på hela sommaren då det är 20års gräns här. Det blev dansning och besök på 2olika ställen, varav de ena kommer jag inte ihåg att jag vart på alls.

Från byn och en bit på väg ner har jag knappt minnen av alls, bara lite korta snuttar. Jag drack iaf inget ute, för jag kommer inte ihåg det och sen har jag fått det bekräftat från Stine som jag var med hela tiden.. Jag kände redan innan vi var nere på byn att jag var mer full än jag borde vara och det blev bara värre och värre nere och då kom magkänslan av att något inte stod rätt till och på något vis har jag lyckats skicka iväg ett sms till Sarah. Sarah och Alex är som tur vakna och nästa minne jag har är att jag sitter på trappan hos dom, jag vet att jag gick dit själv men kommer inte ihåg något sen promenaden dit.. Jag pratar med dom och tydligen satt vi där länge, jag har spytt och säkert pratat en massa gojja och sagt saker om och om igen.. Vid 2-3 så följer dom mig hem och vi väcker Steven och dom får berätta allt, det känns solklart, allt stämmer på något vis in, jag har blivit drogad.

Idag har det också bara blivit mer tydligt då jag har mått jättedåligt, vart skakig och ja, helt enkelt mått förjävligt, en avtändning.. Steven och jag drog upp till läkarvakten idag och jag har lämnat in urinprov som jag tog inatt. Nu väntar jag på svar som jag får till veckan. GHB var det för sent att testa men de andra får jag som sagt svar på.. Läkaren jag var hos var dock ganska säker på att jag fått i mig det då han tyckte allt stämde på hur jag förklarade. Så om de andra är negativa så kan jag för min egen del veta att det var GHB.. Men det kommer bli svårt för polisen att göra något åt saken då..

Jag har slutligen ingen aning alls om när, hur och vem som stoppat något i det jag druckit. Varken jag eller någon annan som jag pratat med som var på festen har en blekaste om vem det kan vara, det är bara helt otänkbart. Jag kommer, när jag får svar på proverna att göra en anmälan, inte för att jag orkar bry mig om vem det är, jag vill bara att ingen annan ska råka ut för det här, för fy fan vad illa det hade kunnat gå!! Tänk vad skenet kan bedra, man kan inte lita på andra alltså, jag trodde ju aldrig att dehär skulle kunna vara möjligt att hända, hända mig liksom, hallå..?!

Jag har bara haft ren tur som kom ur dehär utan att ha blivit utsatt för något, jag hade kunnat fått mitt liv förstört på bara en liten, liten stund, fy vilken tur jag faktiskt har haft och det är jag otroligt glad över! Det här var min värsta natt någonsin och dagen idag, ja det vill jag nästan inte beskriva- fy fan!

Hoppas alla vi kan bli mer uppmärksam och mer försiktiga, för dehär, ja det är inte att leka med!!!!

 PUBLICERAT:  2009-08-08 @ 21:55:12  KATEGORI: Norge | 2 Kommentarer

Musik!

Här är en av Stevens låtar på hans MySpace; http://www.myspace.com/azzopardi

Ta er en lyssning, lätt värt det :)

Jag har också lagt upp bilder, massa bilder på min facebook; http://www.facebook.com/emma.merisaari
Det kommer komma ut en del hit också och lite om hur vi har haft på våran underbara resa!

 PUBLICERAT:  2009-08-01 @ 20:08:18  KATEGORI: Tips | 0 Kommentarer


Jag heter Emma och bor Tønsberg där jag hittat min kärlek Steven. I denhär bloggen kommer det skrivas om min vardag med jobb, blommor, vänner, drömmar och visioner.. Bättre än så kommer det inte bli, enjoy!
RSS 2.0