The last day

Idag var varan sista dag pa Nya Zeeland, vi raknar bort morgondagen da vi ska resa.... Vi har gjort en del shopping, haft en mysig dag (som de andra inte har vart det ;) ) Packat har vi gjort och det hela har vi avslutat med en god middag for tva pa ett fint stalle. Var supergott och vi avlutade med en cosmopolitan, vi hade nog storre forvantningar... Men vi fick kanna oss som en av tjejerna i sex and the city ;) hihi..

Vi hors och ses helt eneklt nasta gang i Sverige eller Norge.



 PUBLICERAT:  2010-01-23 @ 10:20:31  KATEGORI: Resor och drömmar | 0 Kommentarer

Sista klammen!

Nu ar det bara 3 dagar kvar.... Vill inte att det har ska ta slut, inte an. Ser frame mot nasta resa, antagligen en europatur med Steven. Men jag har fatt sa pass forsmak for de har att jag garna tar min ryggsack och gor en lang work and holiday resa! De senaste dagarna har vart magiska pa en o utanfor Auckland. Vita strander, hoga vagor, sol, bad, ledighet, lyx, mycket trevligt folk, stjarhimmel, musik och ja. Magsikt och just amazing!

De sista dagarna ska vi fylla med lite shopping och smabesok!

Snart ar jag hemma = alla far se bilder och hora/ lasa om allt det vi har vart med om! tur vi har skrivit dagbok var for sig, varje dag!

Ar hemma den 25;e kl 11 i Hudik, vem vill ha aran att hamta mig? Mamma, pappa??
Kram

 PUBLICERAT:  2010-01-21 @ 07:59:58  KATEGORI: Resor och drömmar | 0 Kommentarer

I did it!

I did the bungy today!

Jag har faktiskt hoppat bungyjump idag, helt otroligt var det! Kommer absolut gora om det! Det finns bade bildbevis & filmbevis! Trodde aldrig att jag skulle hoppa utan att tveka. Men vist, jag var donervos. Pirrade i magen & benen skakade lite men jag gjorde det & med glans desutom! :)

Kommer ut en bild har pa bloggen den narmsta veckan tror jag...

I did it!


 PUBLICERAT:  2010-01-14 @ 08:12:46  KATEGORI: Resor och drömmar | 3 Kommentarer

Forsta blicken!









 PUBLICERAT:  2010-01-13 @ 09:55:57  KATEGORI: Resor och drömmar | 2 Kommentarer

Ridning pa nz

Idag har Hanna & jag vart ute och ridit, sa underbart. 2,5h i stralande sol, pa en fin hast i fantastiskt landskap. over takter, angar, bland kor, i skog, uppfor, nedfor, full fart i galopp & absolut vart pengarna! Imorgon kommer vi nog kanna traningsverken men det overlever vi latt ;) even en 7h bussresa vidare ner till wellington!

Ikvall var vi pa en pub & at mat, lyssnade pa musik & pratade skit, det kanns att man ar pa semester nu!!!!!



 PUBLICERAT:  2010-01-06 @ 09:22:16  KATEGORI: Resor och drömmar | 3 Kommentarer

Det ar mandag idag va?

Snart ar skiten over, eller iaf det som har vart resans missrakning/minimardrom....... Missodet ar att vi akte till en hala i hopp om att det skulle bli kanon eftersom det lag i mitten av tva av vara mal! Men det blev riktigt daligt da vi insag att det bara blev krangligt + extra pengar. Krangligt med transport, trakig stad, tungt och langt att bara.. Men da har vi provat pa det och lart oss att vi ska kolla upp saker lite battre nasta gang! Boendet ar mysigt iaf, kanns som att avra hemma hos mormor & morfar, gammeldags & hemtrevligt. Gastvanligt och andra backpackers fran olika delar av varlden. Dom som har det ar ett gammalt par. Ett plus var ocksa ett billigt pris.

Vi har aven atit den basta maltiden hittills i NZ, varan egenlagade mat. Det blev pasta & baconsas, mums! Vi har alltsa haft extrem otur med maten innan dehar! Vi hoppas det blir battre eftersom vi redan nu kanner att byxorna sitter lite losare i midjan. Men allt har val bade bra & daliga sidor ;)

Ha det fint, imorgon aker vi till Rotorua for nya aventyr!



 PUBLICERAT:  2010-01-04 @ 09:53:33  KATEGORI: Resor och drömmar | 1 Kommentarer

Auckland

Nu har vi vart i Auckland i nagra dagar. Hunnit med Sky tower (hogt torn dar man ser ut over hela staden fran alla hall & det ar en kand turistgrej) en del gang runt staden, shopping, en battur, besok pa en o och en hel del annat... Men imorgon bar det av till Hamilton som det ser ut. Som tur ar borjar engelskan ta sig! Vi har nyss packat ryggsackarna & planerar en ganska tidig morgon sa vi kan fa nagra timmar till att leta boende & hamna pa plats! Vet inte om jag skrivit det men min mobil fungerar inte & inte mitt bankomatkort heller.. Det sista har vart lite jobbigt men tack vara pappa sa blev det en liten raddning & under sondag-mandag ska det ordna sig med overforing fran norska till svenska. Kortet blev avmagniserat nagonstannas under vagen...

Nu ar det dags att sova :)

Ps, jag, eller VI stormtrivs, vad underbart dehar ar, har nog blodad tand, inte sista gangen pa resande fot!

 PUBLICERAT:  2010-01-02 @ 12:57:38  KATEGORI: Resor och drömmar | 2 Kommentarer


Jag heter Emma och bor Tønsberg där jag hittat min kärlek Steven. I denhär bloggen kommer det skrivas om min vardag med jobb, blommor, vänner, drömmar och visioner.. Bättre än så kommer det inte bli, enjoy!
RSS 2.0