Hudiksvall I

I lördags kom jag till Húdik efter 15h resa under natten. Väl framme så överraskade jag mamma och Stefan, det var nämligen bara pappa och Louise som viste om att jag skulle komma hem, de andra trodde måndag :) Så kul att se deras miner när jag står där utanför! Nu har det gått någon dag och jag har hunnit med en hel del även fast jag tagit de relativt lugnt :) Glass med Pelle, stadstur o inköp av liten kamera, besök på buketten, bakning av paj, en dag på Sagaliden, massa mys med Skruttan och sol o bad. Underbart. Här kommer lite bilder :)

 

 

 



 

 Hej då så länge...2dagar kvar till Malta...

Ha de


 



 PUBLICERAT:  2009-06-29 @ 23:12:51  KATEGORI: Hudiksvall | 1 Kommentarer

Blomsterflickor

Jag, Bethy och våran chef på Mester Grön gjorde ett stort arbete med över 30bordsdekorationer, scendekorationer mm, mm. Till ett hotell här i stan som skulle ha mässa, här kommer lite bilder :)




Sen var det tv ja... Norsk tv kom och intervjuade/filmade mig i en kundsituation med en brud. Hon skulle gifta sig på indiskt vis och undrade massa om bukett osv. och eftersom det inte är tradition med brudbukett i Indien så ska det vara något enkelt. Det gick bra, jag han inte med att bli nervös och jag fick beröm efteråt. Dehär ska bli en dokumentär som ska heta 4bröllop. Det kommer komma i oktober- spännande! Här är bild på brudbuketten jag laga lite inför och för kul innan tv kom:)



Allt för denna gång, vi är på väg att skaffa internet...
Ha det!



 PUBLICERAT:  2009-06-18 @ 16:31:18  KATEGORI: Blommor | 3 Kommentarer

Gratis är gott!

Flytten har gått galant, i stort sätt, man kan säga att vi har haft ganska så stor tur :)

Först var vi och såg i lägenheten vilka möbler vi vela behålla, soffa (som dock är hemsk och som vi satt ut på annons nu och som vi sålde för 500kr igår) bänk i badrummet,massa kökssaker, matta, vardagsrumsbord mm.. Sen har jag fått en schäflong av min jobbarkompis Anne-Grete, helt okej i brunt! Det kommer komma en massa bilder sen bara vi får eget internet!

Kan också berätta att Steven o jag var på Gavin DeGrav i lördags- mys, trotts att Steven hade t-shirt hela kvällen ;)

ha det på badet

 PUBLICERAT:  2009-06-09 @ 10:45:50  KATEGORI: Vardagen | 0 Kommentarer


Jag heter Emma och bor Tønsberg där jag hittat min kärlek Steven. I denhär bloggen kommer det skrivas om min vardag med jobb, blommor, vänner, drömmar och visioner.. Bättre än så kommer det inte bli, enjoy!
RSS 2.0