Första April

Idag är det om många av er säkert har fått känna på, eller fått någon annan att känna på, 1;a April, den dagen på året då man FÅR luras utan att någon egentligen ska bli särskillt sur. Det passade Steven på att utnyttja, såklart!

Lite bakgrundsfakta; Det har kommit fram att man inte får ha sin svensk-registrerade bil här i Norge mer är 85 dagar i rad, om man blir stoppad kan man få sjuka böter för det, någon har råkat ut för betalning på 70.000. Mycker mer skoj man kan göra för dom! De har gjort att Steven bestämt sig för att lämna bilen hemma över påsk och tur som har har så kunde han köpa en gammal mazda av sin hyresvärd till en billig peng!

Till saken; Steven ringer mig när jag står och lagar ugnsgratinerad falukorv och kokar potatis. Låter panikslagen och säger att han blivit stoppad av polisen och att bilen är beslagtagen. Jag tror på en gång att han driver med mig men då han fortsätter och låter panikslagen och säger åt mig att komma till polisstationen så börjar jag tänka lite allvar. Men samtidigt finns April och "vad ska jag göra där åt saken när jag kommer till statonen, varför vill han ha dit mig liksom" upp i bakhuvet. Men tänk OM han blivit stoppad?! Så snäll flickvänn som jag är så ständer jag av potatisen och ugnen, klär på mig och knallar iväg till stationen! Att tillägga är att Stefan hade sjukt svårt att hålla sig då jag frågade om det var sant, såg att de ryckte i mungiporna :) Han viste såklart om det hela!!!

När jag kommer fram till stationen står han där med en claes ohlsson kasse i handen och förklarar sorgset att han blev eskorterad till stationen och att bilen står beslagtagen i polisens garage. Han hade också pratat med polisen som sagt att han kommer få höga  böter och att jag (som också kört bilen, även genom bomstationer) också kommer få en del böter. Det är DÅ jag känner på riktigt, shit, jag också, då börjar paniken komma! Framtidstankar och olika lösningar snurrar i 300km/h i huvet..

Sen kan han inte hålla sig längre och de klassiska April April kommer fram! Jag var inte så lätt att lura ändå, tvivlade länge på hans ord... Fick även blommor- gula tulpaner!! :) Det var dom han hade i påsen!

Vi firar 5månader tillsammans idag också så kvällen bjuder på lite mys och fnns i sjön!

Kram

Kommentarer
Postat av: Gustav

Haha, vilket lyckat aprilskämt! Själv slutade jag med sådant för länge sedan och har inte heller blivit utsatt för något på flera år. Ack, jag kommer ihåg när man var liten och sjöng "April april, din dumma sill. Jag kan lura dit vart jag vill".

2009-04-01 @ 20:02:27
URL: http://gkibe.blogg.se/
Postat av: Margareta, Holmsunds blommor

Riktigt kul historia.

Kul att du läser min blogg.

2009-04-01 @ 20:29:19
URL: http://holmsundsblommor.blogspot.com
Postat av: sandra

Stackare.... :p

2009-04-02 @ 14:21:39
URL: http://metrobloggen.se/hurricane

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0